Foto van Antoine Teeuwen

De filosofie van Lemongrass

Lemongrass Catering maakt voor u een bijzondere beleving op elke locatie in Nederland beschikbaar.

Of het nu gaat om de organisatie of catering van een personeelsfeest, jubileum, opening, bruiloft, avondje uit, babyborrel of andere gelegenheden; Wij bieden u een uitgebreid pakket diensten en producten waarmee u zorgeloos van uw feest kunt genieten! We leveren namelijk niet alleen het eten en drinken maar kunnen de hele zorg van uw feest voor u uit handen nemen. Wij verzorgen de logistiek, personeel en verhuurmaterialen. Graag luisteren we naar u om van u te horen wat uw wensen en behoeften zijn. Elk event is uniek en daarom stellen we graag voor u een op maat gemaakte offerte op.

Onze producten

We werken veelal met biologische en streek producten. We hanteren de stelregel dat alles wat we inkopen, van hoogstaande kwaliteit is, ongeacht de herkomst. Vis vers van de afslag uit Zeeland, Hereford rundvlees uit Kessel, regionale groenten of Ruyghveen varkensvlees uit de Peelstreek. Altijd met duurzaamheid en biologische producten in ons achterhoofd. Immers, zo luidt ook ons motto, eten hoort vers van het land te komen, niet uit de fabriek. Kortom, we hebben respect voor onze streek en maken dan ook graag gebruik van haar producten.

Onze visie

Bij alles wat wij doen handelen we vanuit passie, gastvrijheid en professionaliteit. Onze filosofie is dat goede catering niet onbetaalbaar hoeft te zijn. Het stukje omdenken met food is bij ons goed besteed. Vanuit die filosofie zijn wij in staat om elk segment met ons gevarieerde en kwalitatief hoogwaardige aanbod perfect te bedienen. En daarom verkopen wij geen product of een dienst, maar onze pure passie.

Onze belofte

Met een uitgebreide keuze aan leuke verrassende food & drank-opties wordt uw event een gegarandeerd succes! We werken met topmensen uit de gastronomie, waar wij een hecht samenwerkingsverband mee hebben. Wij zetten alleen de juiste mensen op de juiste plek omdat we hier op deze manier aan kunnen voldoen. Zo hebben wij dus altijd op en top bekwame vakmensen aan het werk, waarbij het hoogst haalbare eindproduct het resultaat zal zijn. Daarnaast heeft ons team een warme en gastvrije instelling en een vriendelijke lach op onze gezichten, welke er voor zorgen dat u en uw gasten zich goed verzorgd, verwend en op hun gemak zullen voelen!