logo Culinair op Locatie

SPECIAL BBQ EVENTS

Hieronder een overzicht van onze Special BBQ menu’s. Onze menu’s zijn vanaf 15 personen.

Classic

  • Gemarineerde speklap
  • Barbecue worstje
  • Hamburger
  • Kipfilet
  • Rundvleessalade
  • Duitse aardappelsalade met spekjes
  • Italiaanse pastasalade
  • Verse fruitsalade
  • Romige cocktailsaus
  • Knoflooksaus
  • Zigeuner saus
  • Stokbrood en kruidenboter

Trendy

  • Gemarineerde spare ribs
  • Oosters gekruide Livar speklap
  • Hereford rundvlees hamburger
  • In bacon gewikkelde kipdijfilet van de grill
  • Wijting ‘en papilotte’ met venkel en sinaasappelboter
  •  Orientaals gemarineerde zalmmoot
  • Tabouleh salade van couscous, munt en paprika
  • Knapperige kool salade met rozijnen
  • Aardappel salade met chorizo en boontjes
  • Pastasalade met Italiaanse groentjes en paprikadressing
  • Verse fruitsalade
  • Jack Daniels wiskeysaus
  • Romige knoflooksaus met bieslook
  • Gekonfijte zoete uienchutney
  • Indonesische satésaus
  • Diverse broodsoorten en kruidenboter

Bij dit menu serveren we 4 stukken vis en/of vlees per persoon

Culinaire

  • Tonijnsteak met aziatisch gekruid
  • Boerderij eendenborst (sous-vide voorbereid)
  • Runder entrecote (sous-vide voorbereid)
  • Halve kreeft
  • Tomahawk steak (sous-vide voorbereid)
  • Verse fruitsalade
  • Strozzapreti  pastasalade met pestodressing
  • Salade van mango, feta en avocado
  • Salade capresse met tomaatjes, mozzarella  en basilicum
  • Tabouleh salade van couscous, munt en paprika
  • Chimi churri kruidensalsa
  • Saffraan aioli
  • Chileense tomatensalsa
  • Aziatische sinaasappel- soyasaus
  • Diverse luxe broodsoorten en kruidenboter

Bij dit menu serveren we 350 gram vis en/of vlees per persoon

Winterbarbecue

  • Goed gevulde goulashsoep
  • Zuurkool met echte rookworst
  • Gemarineerde speklappen
  • Stoofvlees in bakje
  • In bacon gewikkelde kipdijfilet van de grill
  • Pofaardappel met kruidenboter
  • Winterappeltjes met caramelsaus
  • Duitse aardappelsalade met spekjes
  • Winterse  kool salade met rozijnen
  • Verse fruitsalade
  • Fles Glühwein
  • Zigeunersaus (om op te warmen)
  • Satésaus (om op te warmen)
  • Stokbrood en kruidenboter

Bij dit menu serveren we 350 gr vis en/of vlees per persoon

Custom Made

Ook is een op maat gemaakt voorstel mogelijk.
Neem vrijblijvend contact hier over op.

Inzet van vakkundig personeel
Voor het uitserveren van het eten

  • Op aanvraag

Borden, bestek en servetten

  • Inbegrepen