logo Culinair op Locatie

LUNCH & DINER

Hieronder een overzicht van onze Lunch & Diner.

Classic Diner

VOORGERECHTEN

Carpaccio van Herefordrundvlees

  • Rucolapesto
  • Gekruimelde geroosterde pijnboompitten
  • Oude boerenkaas

Alternatieve keuze

Gerookte zalmrollade

  • Limburgse aardappelsalade
  • Mierikswortelcreme
  • Zoetzuur van komkommer

SOEP

Rundvleesbouillon

  • Verse soepgroentjes
  • Soepballetjes

Alternatieve keuze

Cremesoep van Limburgse champignonnetjes

HOOFDGERECHTEN

Biologische Polderhoen

  • Sous vide bereid met limoen en rozemarijn
  • Zachte curryroomsaus
  • Krokant lime broodkruim

Alternatieve keuze

Geroosterde kabeljauwfilet

  • Gepofte cherrytomaatjes
  • witte wijnsaus

Geserveerd met seizoensgroentjes en aardappelrilette
Op tafel serveren we salade en aardappeltjes

DESSERT

Grand dessert de mere

  • Mini wentelteefjes met roomijs
  • Roomrijst met pruimedanten
  • Hangop met vers fruit

Alternatieve keuze

Dame Blanche

  • Vanille roomijs
  • Chocoladesaus
  • Slagroom

PRIJZEN CLASSIC DINER

3 Gangen

  • Soep – Hoofdgerecht – Dessert
  • Voorgerecht – Soep – Hoofdgerecht
  • Voorgerecht – Hoofdgerecht – Dessert

4 Gangen

  • Voorgerecht – Soep – Hoofdgerecht – Dessert

Trendy Diner

AMUSE

Mouse van pastinaak

  • Picalillycreme
  • Krokant gebakken kaaskoekje

VOORGERECHT

Proeverij van het Ruyghveen varken

  • Pulled porc
  • Slow cooked sweet buikspek
  • Steamed bun met bacon & hoi sin saus
  • Droogworstje

Alternatieve keuze

Salade Nicoise – Lemongrass Style

  • Verse tonijn
  • Haricot verts
  • Kwartel ei
  • Sinaasappelgel
  • Sweet & Sour rode ui
  • Ansjovismayo

SOEP

Heldere gevogelte bouillon

  • Oosterse groentjes
  • Geroosterde ananas
  • Gele curry cream
  • Salty croutons

Alternatieve keuze

Creme van witlof

  • Gestoofde kool
  • Gerookte zalm
  • Kaviaar van mosterzaadjes

TUSSENGERECHT

Heilbot overbakken met kruim van dragon

  • Creme van zoete aardappel en Bretonse peen
  • Geroosterde venkel
  • Gepofte cherrytomaten salsa

Alternatieve keuze

Hereford sukade

  • Grove hutspot
  • Meloes ui
  • Gepofte wilde rijst
  • VOC Specerijen-jus

HOOFDGERECHT

Sous vide bereide kalfsbiefstuk

  • Krokante uienringen
  • Licht pittige parikajus
  • Kruimels van truffelaardappel

Alternatieve keuze

Op de huid gebakken zeebrasem

  • Knapperige oesterzwam
  • Gevogeltejus met sereh en limoenblad
  • Tomatenvlokken

Geserveerd met spies van diverse gekonfijte groentjes en zalfje van zoete aardappel
Op tafel serveren we salade en aardappeltjes

DESSERT

Brownie van Valrhona chocolade

  • Panna cotta met pistache
  • Chocolade mousse
  • Mandarijnensorbet

PRIJZEN TRENDY MENU

3 Gangen inclusief amuse*

  • Soep – Hoofdgerecht – Dessert
  • Voorgerecht – Soep – Hoofdgerecht
  • Voorgerecht – Tussengerecht – Hoofdgerecht
  • Voorgerecht – Hoofdgerecht – Dessert

4 Gangen inclusief amuse*

  • Voorgerecht – Soep – Hoofdgerecht – Dessert
  • Voorgerecht – Tussengerecht – Hoofdgerecht – Dessert
  • Tussengerecht – Soep – Hoofdgerecht – Dessert

5 Gangen inclusief amuse*

  • Voorgerecht – Soep – Tussengerecht – Hoofdgerecht – Dessert

Amuse weglaten? (€ 1,– compensatie)

CULINAIR DINER

AMUSE KOUD

Creme van gerookte Maaspaling

  • Groene asperges
  • Wasabicrumble
  • Zwart Sesamzaad

AMUSE WARM

Thee van shiitake

  • Schuim van aardappel
  • Spekkaantjes

VOORGERECHT

Huisgerookte boerderij eend

  • Verse salade
  • Radijs & Appel
  • Zoetzuur van gele en rode bietjes
  • Rode bietenverf

Alternatieve keuze

Iberico ham

  • Groene asperges
  • Manchego
  • Gegrilde vijgen
  • Gebroken paranoten

Alternatieve keuze (meerprijs € 3,95 p.p.)

Parade van voorgerechten

  • Hereford rundercarpaccio
  • Panna Cotta van knolselderij
  • Gemarineerde zalm
  • Krokante truffelrisotto

Alternatieve keuze (meerprijs € 9,95 p.p.)

Salade Riche – Lemongrass Style

  • Halve kreeft
  • Gepocheerde ganzenlever
  • Truffelvinaigrette
  • Briochebrood

SOEP

Cremesoep van spitskool

  • Canneloni van Lardo di Ruyghveen met pulled porc
  • Pompoen
  • Schuimpje van Surinaamse kerrie

Alternatieve keuze

Bouillon van sjalotjes

  • Schuim van truffel
  • Geraspte ganzenlever
  • Girolles

Alternatieve keuze (meerprijs € 4,95 p.p.)

Bisque van Maaskreeftjes

  • Schuim van Kesselse prei met steranijs
  • Maaskreeftjes

TUSSENGERECHT

Krokante kabeljauwwangetjes

  • Violetaardappelcreme
  • Schuim van zuurkool
  • Gembersaus

Alternatieve keuze

Hereford rundersukade met hartzwezerik

  • Creme van knolselderij
  • Meloes ui
  • Kersenjus

HOOFDGERECHT

Op zoutsteen gebakken ossenhaas

  • Aardappeltaartje
  • Krokant spek
  • VOC specerijenjus

Alternatieve keuze

Gegrilde grietbotfilet

  • Violet aardappelcrisps
  • Chiogga biet
  • Franse peentjes
  • Groene asperges
  • Waterkersemulsie

Alternatieve keuze

Gebraden lamsfilet met kruidenkorst

  • Creme van zoete aardappel en Bretonse peen
  • Torentje van gekruide aardappelschijfjes
  • Gepofte meloes ui
  • Saliejus

DESSERT

Carrot cake met pecannoten

  • Hangop met duindoornbos
  • Witte chocolademousse
  • Bloedsinaasappel

Alternatieve keuze

Kaasplankje van regionale en internationale kaasjes

  • Gelly van Gember-sinaasappel-thee
  • In zoethout gemarineerde druifjes
  • compote van pruimen en pedro ximinez

PRIJZEN CULINAIR MENU

3 Gangen inclusief amuse*

  • Soep – Hoofdgerecht – Dessert
  • Voorgerecht – Soep – Hoofdgerecht
  • Voorgerecht – Tussengerecht – Hoofdgerecht
  • Voorgerecht – Hoofdgerecht – Dessert

4 Gangen inclusief amuse*

  • Voorgerecht – Soep – Hoofdgerecht – Dessert
  • Voorgerecht – Tussengerecht – Hoofdgerecht – Dessert
  • Tussengerecht – Soep – Hoofdgerecht – Dessert

5 Gangen inclusief amuse*

  • Voorgerecht – Soep – Tussengerecht – Hoofdgerecht – Dessert

Amuses weglaten? (€ 1,– p.st compensatie)

PERSONEEL

Voor de culinaire verzorging van onze diners

Om alles verantwoord en kwalitatief aan te kunnen bieden, werken wij uitsluitend met vakbekwame mensen. De uren worden berekend vanaf aankomst op locatie tot vertrek. Uren worden berekend op basis van nacalculatie.

De indicatie werktijden zijn

  • Opbouw en afbouw – 1,5 uur
  • 3 Gangen diner – 2,5 uur
  • 4 Gangen diner – 3,25 uur
  • 5 Gangen diner – 4,5 uur

Wij berekenen het volgende uurtarief

  • Chefkok – 45 euro per uur
  • Kok – 35 euro per uur
  • Gastheer – 35 euro per uur