
LUNCH & DINER
Hieronder een overzicht van onze Lunch & Diner.
Classic Diner
VOORGERECHTEN
Carpaccio van Herefordrundvlees
- Rucolapesto
- Gekruimelde geroosterde pijnboompitten
- Oude boerenkaas
Alternatieve keuze
Gerookte zalmrollade
- Limburgse aardappelsalade
- Mierikswortelcreme
- Zoetzuur van komkommer
SOEP
Rundvleesbouillon
- Verse soepgroentjes
- Soepballetjes
Alternatieve keuze
Cremesoep van Limburgse champignonnetjes
HOOFDGERECHTEN
Biologische Polderhoen
- Sous vide bereid met limoen en rozemarijn
- Zachte curryroomsaus
- Krokant lime broodkruim
Alternatieve keuze
Geroosterde kabeljauwfilet
- Gepofte cherrytomaatjes
- witte wijnsaus
Geserveerd met seizoensgroentjes en aardappelrilette
Op tafel serveren we salade en aardappeltjes
DESSERT
Grand dessert de mere
- Mini wentelteefjes met roomijs
- Roomrijst met pruimedanten
- Hangop met vers fruit
Alternatieve keuze
Dame Blanche
- Vanille roomijs
- Chocoladesaus
- Slagroom
PRIJZEN CLASSIC DINER
3 Gangen
- Soep – Hoofdgerecht – Dessert
- Voorgerecht – Soep – Hoofdgerecht
- Voorgerecht – Hoofdgerecht – Dessert
4 Gangen
- Voorgerecht – Soep – Hoofdgerecht – Dessert
Trendy Diner
AMUSE
Mouse van pastinaak
- Picalillycreme
- Krokant gebakken kaaskoekje
VOORGERECHT
Proeverij van het Ruyghveen varken
- Pulled porc
- Slow cooked sweet buikspek
- Steamed bun met bacon & hoi sin saus
- Droogworstje
Alternatieve keuze
Salade Nicoise – Lemongrass Style
- Verse tonijn
- Haricot verts
- Kwartel ei
- Sinaasappelgel
- Sweet & Sour rode ui
- Ansjovismayo
SOEP
Heldere gevogelte bouillon
- Oosterse groentjes
- Geroosterde ananas
- Gele curry cream
- Salty croutons
Alternatieve keuze
Creme van witlof
- Gestoofde kool
- Gerookte zalm
- Kaviaar van mosterzaadjes
TUSSENGERECHT
Heilbot overbakken met kruim van dragon
- Creme van zoete aardappel en Bretonse peen
- Geroosterde venkel
- Gepofte cherrytomaten salsa
Alternatieve keuze
Hereford sukade
- Grove hutspot
- Meloes ui
- Gepofte wilde rijst
- VOC Specerijen-jus
HOOFDGERECHT
Sous vide bereide kalfsbiefstuk
- Krokante uienringen
- Licht pittige parikajus
- Kruimels van truffelaardappel
Alternatieve keuze
Op de huid gebakken zeebrasem
- Knapperige oesterzwam
- Gevogeltejus met sereh en limoenblad
- Tomatenvlokken
Geserveerd met spies van diverse gekonfijte groentjes en zalfje van zoete aardappel
Op tafel serveren we salade en aardappeltjes
DESSERT
Brownie van Valrhona chocolade
- Panna cotta met pistache
- Chocolade mousse
- Mandarijnensorbet
PRIJZEN TRENDY MENU
3 Gangen inclusief amuse*
- Soep – Hoofdgerecht – Dessert
- Voorgerecht – Soep – Hoofdgerecht
- Voorgerecht – Tussengerecht – Hoofdgerecht
- Voorgerecht – Hoofdgerecht – Dessert
4 Gangen inclusief amuse*
- Voorgerecht – Soep – Hoofdgerecht – Dessert
- Voorgerecht – Tussengerecht – Hoofdgerecht – Dessert
- Tussengerecht – Soep – Hoofdgerecht – Dessert
5 Gangen inclusief amuse*
- Voorgerecht – Soep – Tussengerecht – Hoofdgerecht – Dessert
Amuse weglaten? (€ 1,– compensatie)
CULINAIR DINER
AMUSE KOUD
Creme van gerookte Maaspaling
- Groene asperges
- Wasabicrumble
- Zwart Sesamzaad
AMUSE WARM
Thee van shiitake
- Schuim van aardappel
- Spekkaantjes
VOORGERECHT
Huisgerookte boerderij eend
- Verse salade
- Radijs & Appel
- Zoetzuur van gele en rode bietjes
- Rode bietenverf
Alternatieve keuze
Iberico ham
- Groene asperges
- Manchego
- Gegrilde vijgen
- Gebroken paranoten
Alternatieve keuze (meerprijs € 3,95 p.p.)
Parade van voorgerechten
- Hereford rundercarpaccio
- Panna Cotta van knolselderij
- Gemarineerde zalm
- Krokante truffelrisotto
Alternatieve keuze (meerprijs € 9,95 p.p.)
Salade Riche – Lemongrass Style
- Halve kreeft
- Gepocheerde ganzenlever
- Truffelvinaigrette
- Briochebrood
SOEP
Cremesoep van spitskool
- Canneloni van Lardo di Ruyghveen met pulled porc
- Pompoen
- Schuimpje van Surinaamse kerrie
Alternatieve keuze
Bouillon van sjalotjes
- Schuim van truffel
- Geraspte ganzenlever
- Girolles
Alternatieve keuze (meerprijs € 4,95 p.p.)
Bisque van Maaskreeftjes
- Schuim van Kesselse prei met steranijs
- Maaskreeftjes
TUSSENGERECHT
Krokante kabeljauwwangetjes
- Violetaardappelcreme
- Schuim van zuurkool
- Gembersaus
Alternatieve keuze
Hereford rundersukade met hartzwezerik
- Creme van knolselderij
- Meloes ui
- Kersenjus
HOOFDGERECHT
Op zoutsteen gebakken ossenhaas
- Aardappeltaartje
- Krokant spek
- VOC specerijenjus
Alternatieve keuze
Gegrilde grietbotfilet
- Violet aardappelcrisps
- Chiogga biet
- Franse peentjes
- Groene asperges
- Waterkersemulsie
Alternatieve keuze
Gebraden lamsfilet met kruidenkorst
- Creme van zoete aardappel en Bretonse peen
- Torentje van gekruide aardappelschijfjes
- Gepofte meloes ui
- Saliejus
DESSERT
Carrot cake met pecannoten
- Hangop met duindoornbos
- Witte chocolademousse
- Bloedsinaasappel
Alternatieve keuze
Kaasplankje van regionale en internationale kaasjes
- Gelly van Gember-sinaasappel-thee
- In zoethout gemarineerde druifjes
- compote van pruimen en pedro ximinez
PRIJZEN CULINAIR MENU
3 Gangen inclusief amuse*
- Soep – Hoofdgerecht – Dessert
- Voorgerecht – Soep – Hoofdgerecht
- Voorgerecht – Tussengerecht – Hoofdgerecht
- Voorgerecht – Hoofdgerecht – Dessert
4 Gangen inclusief amuse*
- Voorgerecht – Soep – Hoofdgerecht – Dessert
- Voorgerecht – Tussengerecht – Hoofdgerecht – Dessert
- Tussengerecht – Soep – Hoofdgerecht – Dessert
5 Gangen inclusief amuse*
- Voorgerecht – Soep – Tussengerecht – Hoofdgerecht – Dessert
Amuses weglaten? (€ 1,– p.st compensatie)
PERSONEEL
Voor de culinaire verzorging van onze diners
Om alles verantwoord en kwalitatief aan te kunnen bieden, werken wij uitsluitend met vakbekwame mensen. De uren worden berekend vanaf aankomst op locatie tot vertrek. Uren worden berekend op basis van nacalculatie.
De indicatie werktijden zijn
- Opbouw en afbouw – 1,5 uur
- 3 Gangen diner – 2,5 uur
- 4 Gangen diner – 3,25 uur
- 5 Gangen diner – 4,5 uur
Wij berekenen het volgende uurtarief
- Chefkok – 45 euro per uur
- Kok – 35 euro per uur
- Gastheer – 35 euro per uur