
LIVE COOKING
Hierbij ontvangt u een overzicht van onze live cooking mogelijkheden. Deze interactieve kookpunten worden bemand door onze vakbekwame koks. Deze settting is gebaseerd op hapjes welke door onze top koks live bereid worden.
Catelaanse paella
Echte Spaanse bomba-rijst welke door onze koks wordt bereid tot een heerlijke paella. De paella wordt op Catalaanse wijze bereid, dat wil zeggen, met kip, garnalen en mosselen en met heerlijke huisgemaakte schaaldieren-saffraan fond. De paella wordt geserveerd als hapjes.
Serrano ham
Smaakvolle Spaanse ham welke a la minute gesneden wordt en met een salsa-rouge en knoflook- crostini wordt geserveerd.
Vegetables Tapa
Diverse soorten tapas welke tussen de paella en ham opgebouwd wordt. Een mooi opgebouwde tafel waar een ieder nog van alles kan snoepen. We serveren hierop onder andere gemarineerde olijven, met roomkaas gevulde sweet peppers, heerlijke manchego met paprikarelisch, diverse broodsoorten met tapanade en pesto.
Klein puntzakje churros
Churros is een snack gemaakt van gefrituurd tarwedeeg, die oorspronkelijk uit Spanje komt. Ze zijn ook populair in Latijns-Amerika, Frankrijk, Portugal, Marokko, de Verenigde Staten, Australië, en Spaans-sprekende Caribische eilanden. Dit bedruipen we zoals het hoort met chocoladesaus!
Thai Street food
Heerlijke Thaise bami geserveerd met garnalen of kippedijen. Natuurlijk is hier een vegetarisch hapje ook mogelijk! De gasten hebben een keuze uit diverse originele thaise curry, gemaakt op basis van verse ingredienten zoals citroengras en Thaise basilicum. De gerechten zijn gebaseerd op authentieke Thaise recepten, en geserveerd in een klein tai-pan doosje.
Bijpassende ingredienten: Kroepoek en chopsticks
Turkisch Mini Donner Kebab
Kebab (Halal) van kalf en kalkoenvlees, vers afgesneden. In een wrap ingerold samen met een smakelijke koolsalade. Niet te vergeten serveren we er knoflook, sambal of cocktailsaus bij als topping!
Moroccan Salads
Een heerlijke salade bar met diverse soorten salade. Allemaal gebaseerd op traditionele Marokkaanse recepten. We serveren bijvoorbeeld: Marokkaanse boekweitsalade, tomaten salade, salade met feta sinaasappel en pijnboompitjes, geroosterde groentjes, couscous salade met dadels walnoten en koriander en komkommersalade. We zeggen dan ook alvast: ‘bismillah’!
Gerookte zalm
Heerlijke zalm welke a la minute afgerookt zal worden. De heerlijke geur van het roken zal je nieuwsgierig maken naar dit heerlijke hapje! Bij de zalm serveren we crostini’s en toppings waaronder ingelegde rettich, koolrabi in rozenzuur of soyacaviar. Deze live cooking laat uw gasten echt entertainen!
Italian Pasta
Verse penne , een old time favorite. We serveren hierbij Bolognese en funghi saus. Gemaakt van de meest verse groenten, rundergehakt en verse Italiaanse kruiden! We serveren dit als een mini Italian plate! Met rucola en Parmezaanse kaas.
Homemade American Pulled Porc
Onze fameuze pulled porc, 14 uur gegaard in onze smoker, welke in een heerlijke mini broodje met koolsalade en real Americain bbq-sauce geserveerd wordt.
Klein puntzakje verse frietjes
Echte verse frietjes van Kesselse aardappel geserveerd met huisgemaakte mayonaise.
Cryo Cooking
Hippe hapjes welke een verassend lekker effect geeft op de hapjes. De met stikstof bereide hapjes zijn dus niet alleen een lust voor het oog, maar ook om op te eten!.
- We maken a la minute roomijs met diverse fruitsoorten
- Ijslollies met vers fruit en diverse toppings zoals slagroom, chocolade en vruchtensaus
- Indien gewenst kunnen we hier ook een aangepaste show maken welke speciaal op uw wensen inspelen!
Poké Bowl
Poké is een Hawaiiaans gerecht dat je het beste kunt omschrijven als een vrolijke mix tussen sushi en een salade. Poké bestaat traditioneel uit blokjes verse vis, zoals zalm of tonijn, gemarineerd in sojasaus en sesamzaadjes. De poké bowl wordt aangekleed met verschillende soorten groenten, witte (sushi)rijst, zeewier of andere lekkere toppings. Dit maakt de poké bowl tot een feestje om te eten: het is niet alleen een smaakexplosie, maar ook een lust voor het oog.
Personeel voor Live Cooking buffetten
Om alles verantwoord en kwalitatief aan te kunnen bieden, werken wij uitsluitend met vakbekwame mensen. Onze bedieningsmedewerkers dragen er zorg voor dat de verdieping netjes bijgehouden wordt. De uren worden berekend vanaf aankomst op locatie tot vertrek. Uren zijn op basis van nacalculatie.
Personeel
Per foodcourt is minimaal 1 kok benodigd. De chef-kok draagt zorg voor de coördinatie van het event en alle bijkomende werkzaamheden.
Uurtarieven
Chefkok: € 45,- per uur
Kok: € 35.- per uur
Gastheer/vrouw: € 35.- per uur
Opbouwploeg: € 30,- per uur
Huur materialen
Borden, bestek en servetten
Borden, bestek en servetten (op alle stations)
Al onze borden zijn duurzaam geproduceerd en worden vervaardigd uit hernieuwbare materiaal suikerriet
Inrichting & Styling
- Witte buffettafel met houten blad: € 75,00 p.st.
- Witte bar tbv pastacooker met 2 zuilen: € 250,00 p.st.
- Zuilen 60x60x130: € 30,00 p.st.
- Boeddha kamerdienaren in goudkleur: € 50,00 p.st.
- Transport & opbouw: € 270,00 p.st.