
KOUDE BORRELHAPJES
Hieronder treft u een overzicht van onze koude borrelhapjes.
Lolly Plank
Hapjes worden als lolly’s geserveerd op een houten plank
- Scampi met gezoete soyasaus en sesamzaadjes
- Carpaccio van Herefordrund met pecorino en basilicum pesto
- Medjoul dadel met biologische roomkaas en gekruimelde pistache
- Sashimi van verse duurzame tonijn met sesam
- Mozzarella van Tebben, honingtomaatje en verse basilicum
- Geitenkaas met honing en notencrumble
- Roomkaas, rode biet en suikerfijn gesneden koolraby
- Ganzenlever, ganzenrillette, gelei van yuze met een crumble van Livar coppa – Meerprijs € 1,- p.st.
Zachte broodlolly’s
Ook wel bekend als breadrolls, geserveerd op een prikker.
- Carpaccio met rucola en basilicum pesto
- Gerookt Hereford rundermuis met creme van augurkjes
- Gerookte zalm met mierikswortelcreme
- Gerookte Heilbot met rettich en rucola
- Italiaanse Capresse – Mozzarella, pesto en tomatentapenade
Prikkers op brood
Lekker stokbroodje op een ludieke wijze geserveerd.
- Gegrilde courgette, ingelegde artisjok, Veulense geitenkaas en walnoot
- Scampi met avocado, zoetzure komkommer en olijf
- Livarsjink met mozzarella van Tebben, zongedroogde tomaat en verse basilicum
- Spinata Romana met doperwtenspread, rucola, tomaat en olijf
- Gerookt gevogelte met Medjoul dadel, roomkaas en pistachekruim
Crostini’s
Heerlijke hapjes op knapperig getoast desembrood
- Gerookt Hereford rundermuis met Tête de Moine
- Mediterrane couscous met groentjes en kruidige hummus
- Spinata Romana met doperwtenspread met munt en tomaat favoriet
- Hollandse garnalen met haringeitjes, yuzu-bieslookmayonaise
- Zalm met zachte roomkaas, kappertjes en haring kaviaar
- Reblouchon met tuti frutti en rucola
Bruschetta
- Limburgse champignons met oude kaas van de kaasboerderij
- Tomaat, mozzarella van Tebben en basilicumdressing
- Spinata Romana met olijventapenade en oregano
- Gegrilde aubergine, verse roomkaas en gemarineerde olijvenringetjes
Hapjes in glaasjes
- Hapjes geserveerd in glaasjes, makkelijk met een vorkje te eten
- Groene aspergetips met zalm, kappertjes en cream
- Creme van gerookte paling, doperwtencreme, zwart sesamzaad en wasabi kruim
- Fuet van Mangalica, verse artisjokharten, notenkruim en balsamico
Antipasti plateau Petit
Heerlijke snuisterijen op een mooi plankje geserveerd, met onder andere:
- Metworstje met walnoten
- Boerderijkaasjes (blokjes)
- Koude gehaktballetjes in pikante saus
- Gekarameliseerde Amsterdamse uitjes met specerijen
Hierbij serveren we Limburgse grove mosterd
Antipasti plateau Grande
- Selectie antipasti gepresenteerd op een Bourgondische plank
- Supplement kazen mogelijk
- Gegrilde Mediterrane groenten, zoals courgette en aubergine
- Charcuterie, zoals Parmaham en Spinata Romana en fuet
- Gedroogde en gemarineerde tomaatjes met basilicum
- Crostini’s met spreads, zoals zwarte olijven tapenade, een tapenade van tuinerwten, munt en pecorino, en hummus met koriander en limoen
Heeft u speciale wensen? Maatwerk is mogelijk!
Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk voorstel.