logo Culinair op Locatie

KOUDE BORRELHAPJES

Hieronder treft u een overzicht van onze koude borrelhapjes.

 

Lolly Plank

Hapjes worden als lolly’s geserveerd op een houten plank

  • Scampi met gezoete soyasaus en sesamzaadjes
  • Carpaccio van Herefordrund met pecorino en basilicum pesto
  • Medjoul dadel met biologische roomkaas en gekruimelde pistache
  • Sashimi van verse duurzame tonijn met sesam
  • Mozzarella van Tebben, honingtomaatje en verse basilicum
  • Geitenkaas met honing en notencrumble
  • Roomkaas, rode biet en suikerfijn gesneden koolraby
  • Ganzenlever, ganzenrillette, gelei van yuze met een crumble van Livar coppa – Meerprijs € 1,- p.st.

Zachte broodlolly’s

Ook wel bekend als breadrolls, geserveerd op een prikker.

  • Carpaccio met rucola en basilicum pesto
  • Gerookt Hereford rundermuis met creme van augurkjes
  • Gerookte zalm met mierikswortelcreme
  • Gerookte Heilbot met rettich en rucola
  • Italiaanse Capresse – Mozzarella, pesto en tomatentapenade

Prikkers op brood

Lekker stokbroodje op een ludieke wijze geserveerd.

  • Gegrilde courgette, ingelegde artisjok, Veulense geitenkaas en walnoot
  • Scampi met avocado, zoetzure komkommer en olijf
  • Livarsjink met mozzarella van Tebben, zongedroogde tomaat en verse basilicum
  • Spinata Romana met doperwtenspread, rucola, tomaat en olijf
  • Gerookt gevogelte met Medjoul dadel, roomkaas en pistachekruim

Crostini’s

Heerlijke hapjes op knapperig getoast desembrood

  • Gerookt Hereford rundermuis met Tête de Moine
  • Mediterrane couscous met groentjes en kruidige hummus
  • Spinata Romana met doperwtenspread met munt en tomaat favoriet
  • Hollandse garnalen met haringeitjes, yuzu-bieslookmayonaise
  • Zalm met zachte roomkaas, kappertjes en haring kaviaar
  • Reblouchon met tuti frutti en rucola

Bruschetta

  • Limburgse champignons met oude kaas van de kaasboerderij
  • Tomaat, mozzarella van Tebben en basilicumdressing
  • Spinata Romana met olijventapenade en oregano
  • Gegrilde aubergine, verse roomkaas en gemarineerde olijvenringetjes

Hapjes in glaasjes

  • Hapjes geserveerd in glaasjes, makkelijk met een vorkje te eten
  • Groene aspergetips met zalm, kappertjes en cream
  • Creme van gerookte paling, doperwtencreme, zwart sesamzaad en wasabi kruim
  • Fuet van Mangalica, verse artisjokharten, notenkruim en balsamico

Antipasti plateau Petit

Heerlijke snuisterijen op een mooi plankje geserveerd, met onder andere:

  • Metworstje met walnoten
  • Boerderijkaasjes (blokjes)
  • Koude gehaktballetjes in pikante saus
  • Gekarameliseerde Amsterdamse uitjes met specerijen

Hierbij serveren we Limburgse grove mosterd

Antipasti plateau Grande

  • Selectie antipasti gepresenteerd op een Bourgondische plank
  • Supplement kazen mogelijk
  • Gegrilde Mediterrane groenten, zoals courgette en aubergine
  • Charcuterie, zoals Parmaham en Spinata Romana en fuet
  • Gedroogde en gemarineerde tomaatjes met basilicum
  • Crostini’s met spreads, zoals zwarte olijven tapenade, een tapenade van tuinerwten, munt en pecorino, en hummus met koriander en limoen

Heeft u speciale wensen? Maatwerk is mogelijk!

Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk voorstel.