
SPECIAL BARBECUE EVENTS
Hieronder een overzicht van onze barbecue menu’s. Onze menu’s zijn vanaf 15 personen.
Classic
- Gemarineerde speklap
- Barbecue worstje
- Hamburger
- Kipfilet
- Rundvleessalade
- Duitse aardappelsalade met spekjes
- Italiaanse pastasalade
- Verse fruitsalade
- Romige cocktailsaus
- Knoflooksaus
- Zigeuner saus
- Stokbrood en kruidenboter
Trendy
- Gemarineerde spare ribs
- Oosters gekruide Livar speklap
- Hereford rundvlees hamburger
- In bacon gewikkelde kipdijfilet van de grill
- Wijting ‘en papilotte’ met venkel en sinaasappelboter
- Orientaals gemarineerde zalmmoot
- Tabouleh salade van couscous, munt en paprika
- Knapperige kool salade met rozijnen
- Aardappel salade met chorizo en boontjes
- Pastasalade met Italiaanse groentjes en paprikadressing
- Verse fruitsalade
- Jack Daniels wiskeysaus
- Romige knoflooksaus met bieslook
- Gekonfijte zoete uienchutney
- Indonesische satésaus
- Diverse broodsoorten en kruidenboter
Bij dit menu serveren we 4 stukken vis en/of vlees per persoon
Culinaire
- Tonijnsteak met aziatisch gekruid
- Boerderij eendenborst (sous-vide voorbereid)
- Runder entrecote (sous-vide voorbereid)
- Halve kreeft
- Tomahawk steak (sous-vide voorbereid)
- Verse fruitsalade
- Strozzapreti pastasalade met pestodressing
- Salade van mango, feta en avocado
- Salade capresse met tomaatjes, mozzarella en basilicum
- Tabouleh salade van couscous, munt en paprika
- Chimi churri kruidensalsa
- Saffraan aioli
- Chileense tomatensalsa
- Aziatische sinaasappel- soyasaus
- Diverse luxe broodsoorten en kruidenboter
Bij dit menu serveren we 350 gram vis en/of vlees per persoon
Winterbarbecue
- Goed gevulde goulashsoep
- Zuurkool met echte rookworst
- Gemarineerde speklappen
- Stoofvlees in bakje
- In bacon gewikkelde kipdijfilet van de grill
- Pofaardappel met kruidenboter
- Winterappeltjes met caramelsaus
- Duitse aardappelsalade met spekjes
- Winterse kool salade met rozijnen
- Verse fruitsalade
- Fles Glühwein
- Zigeunersaus (om op te warmen)
- Satésaus (om op te warmen)
- Stokbrood en kruidenboter
Bij dit menu serveren we 350 gr vis en/of vlees per persoon
Custom Made
Ook is een op maat gemaakt voorstel mogelijk.
Neem vrijblijvend contact hier over op.
Inzet van vakkundig personeel
Voor het uitserveren van het eten
- Op aanvraag
Borden, bestek en servetten
- Inbegrepen